Jacobs Cappuccino original,pije e castit perzier me kafe te tretshme 10 cope.

Kafe dhe Caj / Kapucino dhe salep

340 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Jacobs Cappuccino original,pije e castit perzier me kafe te tretshme 10 cope.