Wedel with raisins,peanuts and hazelnuts,cokollate me qumesht,rrush te thate,kikirik dhe lajthi 100 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Cokollatë shufër

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Wedel with raisins,peanuts and hazelnuts,cokollate me qumesht,rrush te thate,kikirik dhe lajthi 100 gr.