Biskrem Peach,biskota te mbushura me krem pjeshke 80 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

40 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Biskrem Peach,biskota te mbushura me krem pjeshke 80 gr.