Langnese bienen hong,mjalt kremoz 500 gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

900 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Langnese bienen hong,mjalt kremoz 500 gr.

Produkt Gjerman.


Produkti nuk është më në stok.