Lays oregano,patatina me ereza 200 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

190 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Lays oregano,patatina me ereza 200 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.