Fuego Electronic Kitchen Scala,peshore per ushqime me kapacitet 5 kg.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Artikuj tё ndryshёm pёr shtёpinё

1,000 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Fuego Electronic Kitchen Scala,peshore per ushqime me kapacitet 5 kg.