Moment Monaco,bonbone te mbushura me arre kokosi dhe lajthi 150 gr.

Çokollata/Wafer/Bonbone / Bonbone

200 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Moment Monaco,bonbone te mbushura me arre kokosi dhe lajthi 150 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.