Halk Yesem,biskota te mbeshtjelle me kakao 12 cope.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

115 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Halk Yesem,biskota te mbeshtjelle me kakao 12 cope.