Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

90 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Patos Patatos Crinkle Ketchup,patatina me shije ketchap 95 gr.