Snack Pata Patatina Grigliata,patatina 300 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

180 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Snack Pata Patatina Grigliata,patatina 300 gr.

Senza Glutine.