Kullese rrotulluse per makarona 3 L.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

350 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Kullese rrotulluse per makarona 3 L.

Ngjyre roze e lehte.