Kerpudha portobello me pako Bio 500 gr.

Fruta dhe Perime / Perime të Freskëta

350 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Kerpudha portobello me pako Bio 500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.