Bref Duo pack premium color eucalyptus,aromatizues per WC 2 x 50 gr.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

280 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Bref Duo pack premium color eucalyptus,aromatizues per WC 2 x 50 gr.