Cattel Cubetti di panceta Dolce,pancete 2 x 50 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

250 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Cattel Cubetti di panceta Dolce,pancete 2 x 50 gr.