Croco Brezel Ring sare/salt,cibuk te kripura 200 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Tё kripura

70 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Croco Brezel Ring sare/salt,cibuk te kripura 200 gr.