Medela Strudle jabuka cimet,strudel me mbushje molle & kanelle 240 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

145 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela Strudle jabuka cimet,strudel me mbushje molle & kanelle 240 gr.