Medela Strudle coko speculaas,strudel me mbushje cokollate,shije kanelle & mjalt 240 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela Strudle coko speculaas,strudel me mbushje cokollate,shije kanelle & mjalt 240 gr.

x12.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.