Medela Strudle Brownie,strudel me mbushje manaferre 240 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela Strudle Brownie,strudel me mbushje manaferre 240 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.