Cappy Orange,pije me nektar portokalli 200 ml.

Ujë dhe Pije të ndryshme / Lëngje Frutash

60 Lekë / cope

40 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Cappy Orange,pije me nektar portokalli 200 ml.

Data e Skadencës: 6 Shkurt 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.