Head & shoulders classic clean 2in1,shampo kunder zbokthit & balsam per floket dhe lekuren e kokes 675 ml.

Kujdesi për flokët / Shampo

570 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Head & shoulders classic clean 2in1,shampo kunder zbokthit & balsam per floket dhe lekuren e kokes 675 ml.