Medela Strudle ciliegia,strudel me krem qershie 264 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela Strudle ciliegia,strudel me krem qershie 264 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.