Medela Strudle coko pomorandza,strudel me krem portokalli x12 cope 264 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

150 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Medela Strudle coko pomorandza,strudel me krem portokalli x12 cope 264 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.