Spar Earl Grey,caj me kokrriza i zi 15 bustina 28.5 gr.

Kafe dhe Caj / Çaj

250 Lekë / pako

160 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Spar Earl Grey,caj me kokrriza i zi 15 bustina 28.5 gr.

Data e Skadencës: 28 Shkurt 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.