DalColle Panettone classico,kek i pjekur 900 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

650 Lekë / pako

590 Lekë / pako


Detajet e Produktit

DalColle Panettone classico,kek i pjekur 900 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.