Fix Kremvice pule 450 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Kremviçe dhe salcice

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Fix Kremvice pule 450 gr.


Produkti nuk është më në stok.