Chicco natyral feeling, shishe qelqi step up 0m + 150 ml.

Për fëmijë / Bibiron dhe shishe bibironi

1,370 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Chicco natyral feeling, shishe qelqi step up 0m + 150 ml.