Zanetti Formetto,djathe i grire 100 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

120 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Zanetti Formetto,djathe i grire 100 gr.

Data e Skadencës: 29 Janar 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.