Balocco Grand Marnier,kek i pjekur 800 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

670 Lekë / pako

300 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Balocco Grand Marnier,kek i pjekur 800 gr.

Data e Skadencës: 30 Prill 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.