Balocco Maxi Ciok White,kek i pjekur me krem te bardhe & cokollate 800 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

670 Lekë / pako

300 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Balocco Maxi Ciok White,kek i pjekur me krem te bardhe & cokollate 800 gr.

Data e Skadencës: 30 Prill 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.