Balocco Torte in festa con crema al cioccolato,panetone me krem cokollate 400 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

360 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Balocco Torte in festa con crema al cioccolato,panetone me krem cokollate 400 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.