Despar Pan Carre,buke tosti 20 feta 330 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

90 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Pan Carre,buke tosti 20 feta 330 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.