Motta il panettone originale,kek i pjekur 1 kg.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

840 Lekë / pako

400 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Motta il panettone originale,kek i pjekur 1 kg.

Data e Skadencës: 30 Prill 2019


Produkti nuk është më në stok.