Zaghis Venezia Panettone Classico,kek i pjekur 750 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

450 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Zaghis Venezia Panettone Classico,kek i pjekur 750 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.