Exquisa Mousse & Fruit Pesca e maracuja,djathe i shkrire me shije pjeshke dhe frut pasioni 110 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

80 Lekë / cope

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Exquisa Mousse & Fruit Pesca e maracuja,djathe i shkrire me shije pjeshke dhe frut pasioni 110 gr.

Data e Skadencës: 15 Janar 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.