Montorsi,speck i tymosur me feta 60 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Sallame të ndryshme

140 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Montorsi,speck i tymosur me feta 60 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.