Despar burro,gjalp i fresket 125 gr.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar burro,gjalp i fresket 125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.