Despar Cialde Espresso,kafe e pjekur & e bluar 18 cope.

Kafe dhe Caj / Kafe

350 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Cialde Espresso,kafe e pjekur & e bluar 18 cope.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.