Heitmann 3in1,pastrues per pianura xhami,qeramike dhe inox 250 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i kuzhinës

190 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Heitmann 3in1,pastrues per pianura xhami,qeramike dhe inox 250 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.