Elka Extra Peanuts roasted and salted,kikirik me kripe 350 gr.

Fruta dhe Perime / Fruta të Thata

240 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Elka Extra Peanuts roasted and salted,kikirik me kripe 350 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.