Sole e Napule fagioli borlotti,fasule e embel e konservuar 400 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

105 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Sole e Napule fagioli borlotti,fasule e embel e konservuar 400 gr.