O Sole e Napule fagioli bianchi di spagna,fasule e embel e konservuar 400 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

100 Lekë / cope


Detajet e Produktit

O Sole e Napule fagioli bianchi di spagna,fasule e embel e konservuar 400 gr.