O Sole e Napule la polpa,domate te grira & te qeruara 400 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

85 Lekë / pako


Detajet e Produktit

O Sole e Napule la polpa,domate te grira & te qeruara 400 gr.