Biskrem Intense,biskota fishek te mbushura me krem kakao 80 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

40 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Biskrem Intense,biskota fishek te mbushura me krem kakao 80 gr.