Biskrem Intense,biskota te mbushura me krem kakao qese 160 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

85 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Biskrem Intense,biskota te mbushura me krem kakao qese 160 gr.