Motta panettone,kek i pjekur 500 gr.

Panettone, Bakllava dhe torta feste / Panettone dhe torta feste

650 Lekë / pako

560 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Motta panettone,kek i pjekur 500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.