Tave porcelani e kuqe 30 x 20 cm.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Enë kuzhine

560 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tave porcelani e kuqe 30 x 20 cm.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.