Tulip Pancerra dolce a cubetti,pancete e embel 2 x 100 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Pançetë

229 Lekë / cope

120 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tulip Pancerra dolce a cubetti,pancete e embel 2 x 100 gr.

Data e Skadencës: 14 Janar 2019