Babybel Formaggino,djathe mini 5 x 20 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

270 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Babybel Formaggino,djathe mini 5 x 20 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.