Palmolive Men Refreshing with sea minerals and eucalyptus oil 3in1 shower cream,locion per larjen e trupit 750 ml.

Higjena personale / Vaskë dhe dush

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Palmolive Men Refreshing with sea minerals and eucalyptus oil 3in1 shower cream,locion per larjen e trupit 750 ml.