Palmolive Olive & Milk shower cream,locion per larjen e trupit 750 ml.

Higjena personale / Vaskë dhe dush

400 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Palmolive Olive & Milk shower cream,locion per larjen e trupit 750 ml.